اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی در صندوق رفاه وزارت علوم

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام
پورتال دانشجویی صندوق رفاه جهت ثبت درخواست وام شهریه نیمسال دوم بهمن 1400-99 فعال گردید
برای اطلاعات بیشتر و چگونگی تهیه مدارک مورد نیاز و ارایه آن به موسسه، از طریق سایت موسسه به قسمت راهنمای استفاده از پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان مراجعه نمایید و پس از مطالعه دقیق مقررات نسبت به فرآیند درخواست وام اقدام نمایید. حداکثر زمان ثبت نام در پورتال صندوق رفاه و ارائه مدارک به موسسه تا مورخ 1400/01/31 می باشد.

تذکر مهم
دانشجویانی که ترم های گذشته وام دریافت نموده اند و مجدد جهت ترم جدید تقاضای وام دارند. لازم است متناسب با نوع وام دریافتی قبلی مجدد در پورتال صندوق رفاه تقاضای خود را ثبت نمایند.