۱۳۹۸ جمعه ۱۵ آذر

امتحانات : ۹۸/۱۰/۲۱ لغایت ۹۸/۱۱/۰۳
تقویم اجرایی ۲-۹۹-۹۸ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

پیام تبریک سال تحصیلی جدید

پيام تبريك جناب آقاي دكتر داغبندان رياست محترم موسسه آموزش عالي كوشيار به مناسبت آغاز سال تحصيلي 1399-1398

میاسای زآموختن یك زمان     ز دانش میفكن دل اندر گمان

آغاز ماه مهر، فصل بهار دانشجويي و طلوع دوباره خورشید دانش و بينش و تجلی بهار آموزش و پژوهش گرامي باد. با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصيلي جديد، حرکت دوباره و پرانرژي در مسير پيشرفت علمي و توسعه پايدار و رشد و تعالي در جامعه آغاز مي شود. اميد است كه  دانشجويان گرامي در هر نقطه اي از کشور عزيزمان ايران، با پشتكار و تلاش، گام هاي ارزشمندي را در جهت دستيابي به اهداف علمي، فرهنگي و اجتماعي بردارند.
برخود فرض می‌دانم آغاز سال تحصیلی جدید را به کلیه دانشجویان عزیز، اساتید گرانقدر، كاركنان محترم موسسه آموزش عالي كوشيار و به ویژه به كليه دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت عرض كرده و توفیقات همه‌ عزیزان را از خداوند متعال مسئلت نمایم. اميد آنكه مجموعه‌ تلاش های اساتید، همکاران و دانشجویان گرامی در راستای تولید علم، فناوری و توسعه‌ كشور عزيزمان قرار گرفته و ايراني آباد، پرتوان و با نشاط علمی داشته باشیم.