۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۹ تير

امتحانات : ۹۶/۰۳/۱۳ لغایت ۹۶/۰۳/۲۸
تقویم اجرایی ۳-۹۶-۹۵ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

اطلاعیه خوابگاه دانشجویی

موسسه غير انتفاعي کوشيار داراي خوابگاه دخترانه واقع در محوطه موسسه بوده که جزء بهترين خوابگاه هاي استان گيلان شناخته شده است.ساختمان خوابگاه 4 طبقه بوده و هر طبقه داراي 3 واحد با امکانات بسيار عالي مي باشد.
واحدهاي خوابگاه 6نفره با متراژ90متر که شامل:پذيرايي،يک اتاق خواب،آشپزخانه و سرويس بهداشتي ، واحدهاي 12 نفره با متراژ 120متر پذيرايي بزرگ ،3 اتاق خواب،آشپزخانه و سرويس بهداشتي مي باشد.دو نگهبان خانم به صورت 24 ساعته در خوابگاه مشغول کشيک مي باشند و 3 نگهبان مرد هم به صورت کشيک 24 ساعته در بيرون از خوابگاه در محوطه موسسه مشغول به فعاليت مي باشد.
کف تمامي واحدها موکت گرديده و هر واحد مجهز به سيستم گرمايشي (بخاري گازي) و سيستم سرمايشي (اسپيلت) ، تلويزيون رنگي، گاز،لباسشويي،يخچال و فريزر بزرگ،آبگرمکن ديواري،جاروبرقي ،تختخوابهاي دو طبقه با تشک صد در صد طبي رويا از نوع خوب بوده که جهت رفاه حال دانشجويان در اختيارشان قرار گرفته است.

محيط خوابگاه