۱۴۰۰ سه شنبه ۲۷ مهر

امتحانات : ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ لغایت ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
تقویم اجرایی ۲-۱۴۰۱-۱۴۰۰ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی
تلگرام موسسهسامانه ثبت معافیت تحصیلیارسال نظرات و پیشنهاداتگالری تصاویر

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال تحصیلی ۱۴۰۰

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال تحصیلی 1400
با حمد وسپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در آزمون سال 1400  پذيرفته‌شده و آماده گام نهادن به عرصه وسيع علم اندوزي و انشاا... خدمت به مردم شريف ميهن‌مان مي‌شوند،
بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.
زمان ثبت‌نام در روزهاي شنبه 1400/07/03 الی پنج شنبه 1400/07/08 از ساعت 8:30 صبح الی 14 بعد از ظهر می باشد.

لطفا در زمان حضور در موسسه پروتکل های بهداشتی را رعایت فرمائید.

جهت پرداخت علی الحساب شهریه باید عابر بانک شما دارای رمز دوم پویا (یک بار مصرف) باشد

الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان
رديف مدارك توضيحات
1 اصل شناسنامه سه برگ تصوير از تمام صفحات آن
2 اصل كارت ملي سه برگ تصوير پشت و روي آن
3 عكس 6 قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري
4 ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(برادران) مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1400
5 اصل يا گواهي مدرك كارداني
(فوق ديپلم)
براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتواي فرم شماره 7 پيوست دستورالعمل ثبت‌نامي ارسال شده به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي محل قبولي را ارائه نمايند كه درآن قيد شده باشد «اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات وفناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد». در صورتي كه فرد پذيرفته‌شده در آزمون، تا تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
6 تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی که از طریق مکاتبه اخذ خواهد شد. (با مراجعه به واحد آموزش موسسه آموزش عالی کوشیار از طریق مکاتبه اقدام خواهد شد)
7 دارندگان مدرك معادل كه ثبت‌نام و ادامه تحصيل آنها بلامانع است. درخصوص كليه دارندگان مدرك معادل، مفاد بخشنامه شماره 2/77633 مورخ 28/5/1392 معاونت آموزشي وزارت متبوع، ملاك عمل مي‌باشد.
8 سی دی حاوی اسکن مدارک تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، یک قطعه عکس 3*4، گواهی نظام وظیفه (مخصوص پسران)، مدرک تحصیلی مقطع قبل و ریزنمرات