۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان

امتحانات : ۹۶/۱۰/۱۶ لغایت ۹۶/۱۰/۲۸
تقویم اجرایی ۲-۹۷-۹۶ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

اطلاعیه مهم وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نیمسال دوم بهمن ۹۶-۹۵

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، جهت نیمسال دوم بهمن سال تحصیلی 96-95 لازم است با دقت به نکات ذیل توجه وعمل نمایند:

- مراجعه به آدرس bp.swf.ir

- دانشجویانی که برای اولین بار وارد سیستم می شوند و هیچگونه تسهیلاتی دریافت ننموده اند می بایست از گزینه (تشکیل پرونده) اطلاعات شناسنامه ای و آموزشی مقطع جدید خود را ثبت نمایند.(کد
مرکز آموزشی: 5285) (دریافت فایل راهنما)

- بعد از تأیید صحت اطلاعات دانشجو توسط کارشناسان مؤسسه حداقل 24 ساعت بعد می بایست با مراجعه دوباره به پورتال دانشجویی و استفاده از گزینه (ورود به پورتال فاز2) با نام کاربری و
کلمه عبور کدملی با رعایت خط تیره وارد سامانه شده از قسمت درخواست وام (شهریه غیرانتفاعی) را انتخاب نموده و تأیید نمایید.

- دانشجویانی که ترم های گذشته از وام صندوق رفاه در همین مقطع استفاده نموده اند کافیست از گزینه (ورود به پورتال فاز2) درخواست وام خود را ثبت نمایند.

- سپس دانشجویان می بایست مدارک لازم را (قابل مشاهده و دریافت از سایت موسسه، منو معاون اداری مالی - صندوق رفاه -
دانلود فایل مدارک مورد نیاز) کامل و حداکثر تا مورخ 95/11/10 به واحد دانشجویی و فرهنگی مؤسسه تحویل نمایند.

- تأیید نهایی وام پس از بررسی مدارک و ثبت آن توسط کارشناسان و تأیید صندوق رفاه دانشجویان انجام گرفته و پرداخت آن با صندوق رفاه دانشجویان می باشد.

تذکر مهم : مدت استفاده از وام کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد تا ترم چهارم، کارشناسی پیوسته تا ترم هشتم میباشد.
وام به دانشجویان ترم آخر تعلق نمی گیرد.