۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ دي

تقویم اجرایی ۳-۹۷-۹۶ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

شرکت هرچه باشکوه تر در راهپیمایی روز قدس

بسم الله الرحمن الرحیم
جمعه آخر ماه مبارک رمضان، جمعه مقاومت و مبارزه با غده سرطانی بشریت امروز، اسراییل غاصب است. در این روز مردم روزه دار ایران که ماه مبارک رمضان به خودسازی معنوی پرداخته اند با وحدت و یکپارچگی بی نظیری هماهنگ با دیگر مسلمانان روزه دار جهان، در خط مقدم مبارزه با مستکبران و زورگویان دنیا راهپیمایی می کنند. روز جهانی قدس ، مقاومت و مبارزه میراث گرانبهای خمینی کبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و امید ملتهای مظلوم است که آمیزه ای از آموزه های مقاومت و ایثار، مبارزه و استکبار ستیزی است.

ایران اسلامی پرچمدار مبارزه با ظلم و ستم صهیونیستها و چشم امید مقاومت اسلامی در جهان است. در این برهه ی حساس از تاریخ سراسر افتخار انقلاب اسلامی حضور هر چه باشکوه تر ملت قهرمان و مقاوم ایران سرشار غریوهای استکبار تیزی در روز جهانی قدس و اعلام حمایت مجدد از مظلومین و ستمدیدگان عالم و انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان آنها در منطقه است.

ما کارکنان و دانشجویان متعهد و انقلابی موسسه آموزش عالی کوشیار ، ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس ،مردم شریف ایران خصوصا جامعه دانشگاهی ایران را به حضور حداکثری در روز جهانی قدس دعوت می کنیم و در کنار آحاد ملت ایران با آرمانهای راستین شهدا و امام شهدا در مبارزه با استکبار بیعت مجدد نموده و از مردم مظلوم فلسطین تا آزادی کامل از دست غاصبین حمایت می کنیم.