۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر

پایان کلاسها : ۹۸/۱۰/۱۹
امتحانات : ۹۸/۱۰/۲۱ لغایت ۹۸/۱۱/۰۳
تقویم اجرایی ۲-۹۹-۹۸ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

*قابل توجه دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی(پذیرش با آزمون) مقطع کارشناسی ارشد*

به اطلاع دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته)     سالهای 1397و1398(مجاز به انتخاب رشته در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1398)  می رساند، چنانچه متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اولی در کاهش رتبه کنکور و استفاده از مزایای بند"ب" آیین نامه 77897/21 مورخ 1393/5/5 وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند، می بایست فرم تاییدیه رتبه اول فارغ التحصیلی مندرج در پیوست دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی سازمان سنجش کشور را پس از تکمیل و تایید توسط آموزش موسسه، حداکثر تا تاریخ 98/05/10 به دفتر تحصیلات تکمیلی موسسه تحویل نمایند.

1. حداكثر مدت تحصيل براي دانش آموختگان رتبه اول دوره كارشناسي پيوسته هشت نيمسال و براي دانش آموختگان دوره كارشناسي ناپيوسته چهار نيمسال ميباشد. ضمناً به لحاظ ميانگين كل، داوطلب بايد حائز بالاترين ميانگين در مقايسه با دانشجويان هم رشته و هم ورودي موسسه محل تحصيل خود باشد.

1. دانشجويان مقطع كارشناسي در كليه دوره ها چنانچه از طريق سازمان سنجش آموزش كشور وارد دوره هاي فوق شده باشند، مي توانند از تسهيلات رتبه اولي بهره مند شوند.

1. آن دسته از دانشجويان رتبه اول دوره كارشناسي كه بر اساس كارنامه اوليه مجاز به انتخاب رشته نيستند، نمي توانند از مزاياي اين آيين نامه بهره مند شوند.

1. مشمولان اين آيين نامه مجازند حداكثر تا يكسال تحصيلي بعد از تاريخ فراغت از تحصيل و صرفاً براي يك بار از تسهيلات آن بهره مند شوند