۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان

پایان کلاسها : ۹۹/۱۰/۰۴
امتحانات : ۹۹/۱۰/۰۶ لغایت ۹۹/۱۰/۲۳
تقویم اجرایی ۲-۱۴۰۰-۱۳۹۹ : مراجعه به تقویم آموزشی از منوی معاونت آموزشی

*قابل توجه دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی* استفاده از امتیاز رتبه اولی در کاهش رتبه کنکور ارشد

*قابل توجه دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی*

*(پذیرش با آزمون) برای مقطع کارشناسی ارشد*

به اطلاع دانش آموختگان رتبه اول مقطع کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)     سالهای 1398و1399(مجاز به انتخاب رشته در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1399)  می رساند، چنانچه متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اولی در کاهش رتبه کنکور و استفاده از مزایای آیین نامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند، می بایست فرم تاییدیه رتبه اول فارغ التحصیلی مندرج در  صفحه 424 دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی سازمان سنجش کشور را پس از تکمیل و تایید توسط آموزش موسسه، حداکثر تا تاریخ 31/06/99 به دفتر تحصیلات تکمیلی موسسه تحویل نمایند.

1. حداكثر مدت تحصيل براي دانش آموختگان رتبه اول دوره كارشناسي پيوسته هشت نيمسال و براي دانش آموختگان دوره كارشناسي ناپيوسته چهار نيمسال ميباشد. ضمناً به لحاظ ميانگين كل، داوطلب بايد حائز بالاترين ميانگين در مقايسه با دانشجويان هم رشته و هم ورودي موسسه محل تحصيل خود باشد.

1. دانشجويان مقطع كارشناسي در كليه دوره ها چنانچه از طريق سازمان سنجش آموزش كشور وارد دوره هاي فوق شده باشند، مي توانند از تسهيلات رتبه اولي بهره مند شوند.

1. آن دسته از دانشجويان رتبه اول دوره كارشناسي كه بر اساس كارنامه اوليه مجاز به انتخاب رشته نيستند، نمي توانند از مزاياي اين آيين نامه بهره مند شوند.

1. مشمولان اين آيين نامه مجازند حداكثر تا يكسال تحصيلي بعد از تاريخ فراغت از تحصيل و صرفاً براي يك بار از تسهيلات آن بهره مند شوند