اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال تحصیلی ۱۴۰۰ کاردانی نظام جدید

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال تحصیلی 1400
کاردانی نظام جدید
ضمن عرض تبریک به خواهران و برادران پذیرفته شده، به اطلاع مي‌رساند برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.
زمان ثبت‌نام در روزهاي دوشنبه 04/11/1400 الی پنج شنبه 07/11/1400 از ساعت 8:30 صبح الی 14 بعد از ظهر می باشد.
لطفا در زمان حضور در موسسه پروتکل های بهداشتی را رعایت فرمائید.
جهت پرداخت علی الحساب شهریه باید عابر بانک شما دارای رمز دوم پویا (یک بار مصرف) باشد.
الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان
رديف مدارك توضيحات
1 اصل شناسنامه دو برگ تصوير از تمام صفحات آن
2 اصل كارت ملي دو برگ تصوير پشت و روي آن
3 عكس 6 قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري
4 ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(برادران) داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند مقررات وظیفه عمومی مندرج‌ در دفترچه‌ راهنماي‌ پذيرش دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1400 مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.
5 اصل يا گواهي موقت دیپلم

اصل ‌‌مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌ جديد دريكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ دی ماه‌ 1400.
یا
اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ متوسطه‌ نظام‌قديم‌ آموزش‌ متوسطه‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌ قديم‌ ( هنرستان‌ ) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

6 ریزنمرات مقطع دیپلم ریزنمرات سه ساله دیپلم
7 تائیدیه تحصیلی درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم در سایت موسسه

8 سی دی حاوی اسکن مدارک تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، یک قطعه عکس 3*4، گواهی نظام وظیفه (مخصوص پسران)، مدرک تحصیلی مقطع قبل و ریزنمرات

داوطلبان گرامي مي‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی به نشاني