۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسري سال تحصیلی ۱۳۹۹

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي در مرحله

تکمیل ظرفیت آزمون سراسري سال تحصیلی 1399

با سپاس به درگاه خداوند دانا و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در این مرحله پذيرفته ‌شده اند،  بدين وسيله توجه پذيرفته‌شدگان را به مطالب ذيل معطوف مي‌دارد.
.
 برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.

زمان ثبت‌نام در روزهاي یکشنبه 99/10/21 الی سه شنبه 99/10/30 از ساعت 8:30 صبح الی 14 بعد از ظهر می باشد.

لطفا در زمان حضور در موسسه پروتکل های بهداشتی را رعایت فرمائید.

جهت پرداخت علی الحساب شهریه باید عابر بانک شما دارای رمز دوم پویا (یک بار مصرف) باشد.

الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان
رديف پذيرفته شدگان مدارك لازم محل تاييد كننده
1 نظام‌ قديم ‌آموزش ‌متوسطه اصل‌ يا گواهي ‌مدرك تحصيلي: دوره چهار ساله يا دوره شش ساله و يا هنرستان مهر وامضاء مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج نوع ديپلم، بخش و شهرستان محل اخذ ديپلم
گواهي ‌تحصيلي ‌سال ‌ما قبل و 2 سال‌ ما قبل ديپلم با درج‌ بخش‌ و شهرستان‌ محل تحصيل مهر و امضاء‌ مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج بخش‌ و شهرستان‌ سال ‌ما قبل ‌و2سال قبل از ديپلم
2 نظام ‌جديد آموزش ‌متوسطه
و
نظام جدید آموزشی 3-3-6
اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش دانشگاهي و کارنامه پیش دانشگاهی  (كه تا تاريخ 99/10/30 اخذ شده باشد) مهر و امضاء مدير مركز پيش‌دانشگاهي با درج رشته تحصيلي ، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي
اصل ‌مدرك ‌‌يا گواهي ‌‌ديپلم و کارنامه سه ساله دیپلم‌‌ متوسطه‌‌نظام ‌جديد مهر و امضاء مدير دبيرستان‌ و‌يا هنرستان بادرج بخش و شهرستان ‌محل اخذمدرك
اصل ‌مدرك‌ و ‌يا گواهي ‌سال‌ ما قبل‌ ديپلم‌ مهر و امضاء مدير دبيرستان ‌و ‌يا هنرستان با درج بخش و شهرستان‌ محل اخذ مدرك
اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد (رياضي‌ فيزيك، علوم‌تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش
3 كليه پذيرفته شدگان اصل شناسنامه سه برگ تصوير تمام صفحات
4 كليه پذيرفته شدگان اصل كارت ملي سه برگ تصوير پشت و روي
5 كليه پذيرفته شدگان 6‌ قطعه ‌عكس‌ تمام ‌رخ ‌4×3 تهيه‌شده‌درسال جاري ------
6 كليه‌پذيرفته‌شدگان(برادران) مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مندرج در صفحات 10 و 11دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) سال1399
7 كليه پذيرفته شدگان تائيديه تحصيلي مراجعه به دفاتر پيشخوان خدمات دولت همراه با تصوير گواهي پيش دانشگاهي خود و درخواست تائيديه تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش و پرورش محل تحصيل خود
8 كليه پذيرفته شدگان سی دی حاوی اسکن مدارک تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، یک قطعه عکس 3*4، گواهی نظام وظیفه (مخصوص پسران)، مدرک تحصیلی مقطع قبل و ریزنمرات دیپلم و پیش دانشگاهی

توضيح1:  با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي  )براي نظام آموزشي سالي واحدي يا ترمي واحدي(  و يا پايه دوازدهم )براي نظام آموزشي 3-3-6)  در نيمه دوم شهريور ماه، در صورتي كه پذيرفته شدگان در زمان ثبت نام موفق به ارائه گواهي فراغت از تحصيل نگردند، لازم است از آنان تعهدی مبنی بر  ارائه گواهي فارغ التحصيلي تا تاریخ 99/11/30 اخذ شود. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 99/11/30 قبولی آنان لغو مي گردد.  ضمناً مسئوليت رعايت اين موضوع و تبعات ناشي از عدم رعايت آن، عيناً بعهده مؤسسه آموزش عالي است و عدم رعايت آن تخلف محسوب مي شود.

توضيح2:  با توجه به بخشنامه شماره 221446/460 مورخ 18/10/91 رياست‌ محترم ‌مركز سنجش آموزش‌ و پرورش (مندرج در صفحه 44) كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير گواهي پيش‌دانشگاهي و یا گواهی پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه خود به « سایت موسسه – سامانه استعلام مدرک دیپلم از آموزش و پرورش» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند.

توضيح3:  دانشجويان‌ اخراجي‌ آموزشي‌ موضوع‌ آيين‌نامه‌ آموزشي‌ و همچنين‌ دانشجويان‌ دوره‌ كارشناسي‌ كه‌ مدرك‌ معادل‌ كارداني‌ (اعم از كارداني ‌عمومي‌ و يا كارداني‌) را اخذ نموده‌اند نيز مانند مقررات‌ مربوط به‌ دانشجويان‌ انصرافي‌ پس‌ از تسويه‌ حساب ‌كامل‌ با مؤسسه‌ ذيربط و همچنين‌ اداره‌ كل ‌امور دانشجويان‌ داخل‌ و صندوق‌ رفاه‌ دانشجويان‌ وزارت‌ ذيربط و در صورت‌ نداشتن‌ مشكل‌ نظام‌ وظيفه‌ (براي‌ برادران‌) هيچ محدوديتي در انتخاب رشته نداشته و حق‌ ثبت‌نام‌ در رشته قبولي اعلام شده را دارا مي‌باشند. بديهي‌ است‌ اين دسته‌ از داوطلبان‌ مي‌توانند كليه‌ تعهدات‌ مربوط را پس‌ از اتمام‌ تحصيلات‌ خود به‌ صورت‌ يكجا به‌ انجام‌ برسانند.

داوطلبان گرامي مي‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی به نشاني زیر

مراجعه نمایند.