۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز و ‌معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت ‌رشته‌هاي نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵

اطلاعيه برنامه زمانبندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز و ‌معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت ‌رشته‌هاي نيمه متمركز آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال تحصیلی 96-1395
با حمد وسپاس به درگاه خداوند دانا و تواناي مطلق و با عرض تبريك و تهنيت به خواهران و برادران عزيزي كه در آزمون سال 1395 پذيرفته‌شده و آماده گام نهادن به عرصه وسيع علم اندوزي و انشاا... خدمت به مردم شريف ميهن‌مان مي‌شوند،
بدين‌وسيله به اطلاع مي‌رساند برنامه زمانی ثبت نام و مدارک مورد نیاز پذيرفته‌شدگان بر طبق جداول زیر می باشد.
زمان ثبت‌نام در روزهاي شنبه 27/06/1395 الی پنجشنبه 01/07/1395 می باشد
الف - مدارك مورد نياز براي ثبت نام از پذيرفته شدگان
رديف مدارك توضيحات
1 اصل شناسنامه سه برگ تصوير از تمام صفحات آن
2 اصل كارت ملي سه برگ تصوير پشت و روي آن
3 عكس 6 قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده درسال جاري
4 ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(برادران) مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌
5 اصل يا گواهي مدرك كارداني
(فوق ديپلم)
براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفتگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تاييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتوي فرم شماره 9 مندرج در دستورالعمل ثبت‌نامي(ارائه شده به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي) را ارائه نمايند كه درآن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات وفناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد». در صورتي كه فرد پذيرفته در تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.
6 تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی تائیدیه تحصیلی و ریزنمرات مقطع کاردانی که از طریق مکاتبه اخذ خواهد شد. (با مراجعه به واحد آموزش موسسه آموزش عالی کوشیار از طریق مکاتبه اقدام خواهد شد)
6 دارندگان مدرك معادل كه ثبت‌نام و ادامه تحصيل آنها بلامانع است. درخصوص كليه دارندگان مدرك معادل، مفاد بخشنامه شماره 2/77633 مورخ 28/5/1392 معاونت آموزشي وزارت متبوع، ملاك عمل مي‌باشد.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=3&id=4700  مراجعه نمایند.