۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت

اطلاعیه (آزمون پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸)

📍قابل توجه دانشجویان محترم

◀️ضمن آرزوی سلامتی به اطلاع می رساند
با توجه به دستورالعمل شماره ۲/۱۰۰۲۰ مورخ ۹۹/۱/۳۱ وزارت علوم،تحقیقات و فناوری مبنی بر احتمال عدم برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم ۹۹-۹۸ به صورت حضوری و لزوم استفاده از شیوه های جایگزین ارزیابی به تشخیص استاد درس، دانشجو مکلف است هر چه سریعتر با مراجعه به  سامانه آموزش مجازی (https://www.kooshyarresearches.com/elearning)  و برقراری ارتباط از راه های مجازی معرفی شده و در دسترس با استاد خود، از چگونگی ارزیابی هر درس در ترم دوم ۹۹-۹۸ مطلع شود.

◀️چنانچه برگزاری امتحانات به صورت حضوری امکان پذیر گردد، نتیجه ارزیابی انجام شده با استفاده از شیوه های جایگزین به تشخیص استاد، بخشی از نمره پایان نیمسال را شامل خواهد شد.

◀️در صورتیکه به دلیل عدم توجه و پیگیری دانشجو، استاد قادر به ارزیابی دانشجو نشود، درس حذف شده تلقی می گردد.

💢حوزه معاونت آموزشی موسسه آموزش عالی کوشیار