۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

اعلام مبالغ علی الحساب شهریه نیمسال مهر ۹۶-۹۵ (ورودیهای ۹۴ و ماقبل)

قابل توجه دانشجویان گرامی:
جهت انتخاب واحد نیمسال اول (مهر)96-95 به نکات اعلام شده ذیل توجه و اقدام فرمایید. بدیهی است تبعات عدم رعایت آن متوجه دانشجو خواهد بود.

1- قبل از انتخاب واحد مطابق جدول نسبت به پرداخت علی الحساب شهریه فقط به صورت  آنلاین  از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایید. درغیر اینصورت مجاز به انتخاب واحد نخواهید بود.

2-بستانکاری ترم قبل از مبلغ علی الحساب اعلام شده کسر و بدهکاری ترم قبل نیز به مبلغ علی الحساب اعلام شده اضافه و بصورت خودکار در سیستم شهریه آنلاین محاسبه خواهد شد.

3- پس از انتخاب واحد دانشجویان محترم میتوانند مانده بدهی شهریه خودرا حداکثر در چهار قسط و تا اول دی ماه 95 پرداخت نمایند، ضمنا زمان اولین مرحله پرداخت قسط قبل از شروع حذف و اضافه میباشد.

(لطفا از مراجعه حضوری و ارائه فیش خودداری فرمایید)

رشته ها                   مبلغ علی الحساب به ریال
کارشناسی ارشد                                   (فنی)                           7,000,000
کارشناسی ارشد                                 (انسانی)                           6,000,000