۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين

اعلام مبلغ علی الحساب شهریه نیمسال بهمن ۹۷ ، (ویژه ورودی های نیمسال مهر ۹۷ و ماقبل آن)

اعلام مبلغ علی الحساب شهریه نیمسال بهمن 97(ویژه ورودی های نیمسال مهر 97 و ماقبل آن)

قابل توجه دانشجویان گرامی :
جهت انتخاب واحد نیمسال بهمن97 به نکات اعلام شده ذیل توجه و اقدام فرمایید . بدیهی است تبعات عدم رعایت متوجه دانشجو خواهد بود .
1- قبل از انتخاب واحد مطابق جدول ، نسبت به پرداخت علی الحساب شهریه فقط به صورت آنلاین از طریق سامانه آموزشی اقدام نمایید . در غیر این صورت مجاز به انتخاب واحد نخواهید بود .
2-بستانکاری ترم قبل از مبلغ علی الحساب اعلام شده کسر و بدهکاری ترم قبل نیز به مبلغ علی الحساب اعلام شده اضافه و به صورت خودکار در سیستم شهریه آنلاین محاسبه خواهد شد .
3-پس از انتخاب واحد لازم است قبل از شروع حذف و اضافه  نسبت به پرداخت مابقی شهریه خود اقدام نمایید . بدیهی است امکان استفاده از تسهیلات سامانه آموزشی منوط به تسویه حساب کامل شهریه می باشد.

تذکر: مبلغ علی الحساب دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ورودی مهر 96 ، 15/000/000 ریال می باشد.

( لطفا ً از مراجعه حضوری و ارائه فیش خودداری فرمایید ) .

رشته ها

ورودی 96 و ماقبل آن

ورودی مهر 97

کارشناسی ارشد ( فنی و مهندسی )

9/000/000

10/000/000

کارشناسی ارشد ( علوم انسانی )

8/000/000

9/000/000

کاردانی و کارشناسی ( فنی و مهندسی )

6/000/000

7/000/000

کاردانی و کارشناسی ( علوم انسانی )

5/000/000

6/000/000

همه ی مبالغ به ریال می باشد .