(تا ۹۵/۰۳/۲۳ تمدید شد) شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون دوره كارداني به كارشناسي ناپيوسته موسسه آموزش عالي کوشیار در سال ۱۳۹۵

شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون دوره كارداني به كارشناسي ناپيوسته موسسه آموزش عالي کوشیار در سال 1395

بدين وسيله به اطلاع فارغ التحصیلان و دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کاردانی می رساند موسسه آموزش عالی کوشیار از بین رشته های زیر تعداد محدودی دانشجو می پذیرد.

ثبت‌نام منحصراً بصورت اينترنتي از روز سه شنبه مورخ 95/03/11 آغاز و تا ساعت 24 روز یکشنبه مورخ 95/03/23 پايان مي‌پذيرد.

لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام می توانند، جهت اطلاع از شرايط ثبت‌نام‌ به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به نشانی (www.sanjesh.org) قسمت کاردانی به کارشناسی مراجعه و نسبت به انتخاب رشته های جدول زیر  اقدام نمایند.

نام رشته های انتخابی

نام رشته امتحانی کد رشته نوع آزمون نام رشته امتحانی کد رشته نوع آزمون
علمی-کاربردی حسابداری 4477 با آزمون مهندسی تکنولوژی نرم  افزار کامپیوتر 2617 با آزمون
مدیریت بازرگانی 4617 با سوابق تحصیلی مهندسی اجرایی عمران 3624 با آزمون