۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت

ثبت نام کارشناسی ارشد

ضمن تبریک قبولی شما عزیزان در آزمون سراسری کارشناسی ارشد  به اطلاع می رساند جهت ثبت نام با دردست داشتن مدارک زیر از روز شنبه مورخ 18/6/1391 لغایت روز دوشنبه مورخ 20/6/1391 به مؤسسه آموزش عالی کوشیار واحد آموزش مراجعه فرمایید.

1-   اصل‌ مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌ ، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي‌عالي‌انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) و تاریخ فارغ التحصیلی قيد شده‌ باشد و دوبرگ‌ فتوكپي‌ آن‌.
تبصره‌1-پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ياموسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) را ارائه‌ نمايند.
2 - اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها.
3 -هشت قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌و فایل اسکن شده یک قطعه عکس
تبصره- ده قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌،براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.
4 -
  مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را باتوجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 2 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشدناپيوسته‌ داخل‌) سال 1391 مشخص‌ كند (براي‌ برادران‌).