۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت

جشنواره عکس برگزار می شود

اولین جشنواره عکس مؤسسه آموزش عالی کوشیار با موضوع "رنگ" برگزار می شود. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر آیین نامه جشنواره را مطالعه نموده یا به واحد دانشجویی فرهنگی مؤسسه مراجعه نمایند.

شرکت برای تمامی دانشجویان موسسه آموزش عالی کوشیار آزاد می باشد .

شرکت کنندگان فقط می توانند در یک بخش مسابقه (عکاسی یا عکاسی موبایلی ) شرکت نمایند .

مسابقه به صورت تک عکس بوده و هر عکاس می تواند حداکثر 5 عکس به جشنواره ارسال نماید .

عکسها باید با فرمت JPG  و با کیفیت DPI 300 و ضلع کوچک عکسها 20 سانتی متر باشد . در بخش موبایلی اندازه عکسها آزاد می باشد .

ویرایش عکسها نباید به مرز گرافیکی و تصویرسازی بیانجامد و تنها در حد تنظیم و کنترل رنگ و نور مجاز می باشد .

آثار از طریق ویدیو پروجکشن برای داوران نمایش داده خواهد شد و نهایت دقت در کالیبراسیون نمایش صورت خواهد گرفت .

در صورتی که بنا به تشخیص داوران اثر ارسالی به نمایشگاه راه یابد ، ارسال اصل عکس ضروری است .

دبیرخانه جشنواره حق استفاده از آثار ارسالی برای مصارف فرهنگی خود (با قید نام صاحب اثر) را خواهد داشت .

به تمامی هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد گواهی شرکت اهدا می شود .

نمایشگاهی از آثار راه یافته به جشنواره در ساختمان موسسه برگزار می گردد .

تصمیم گیری در مورد مسایل پیش بینی نشده بر عهده جشنواره می باشد .

ارسال عکس به معنای پذیرش این جشنواره است .

نحوه شرکت در جشنواره :

عکسها می بایست از عدد 01 تا تعداد مورد نظر شماره گذاری شود و پس از آن نام و نام خانوادگی صاحب اثر ، موضوع عکس ارسالی که رنگ در شهر (A)یا رنگ در طبیعت (B) میباشد را مشخص و درج نماید. (مثال : 01-Alimirzai-A )

دانشجو شرکت کننده می بایست ، نام و نام خانوادگی ، شماره دانشجویی ، تلفن و تلفن همراه خود را در یک فایل word درجوبه همراه آثار خودبه جشنواره ارسال نماید .

شرکت کنندگان می توانند آثار خود را در قالب یگ DVD  به دبیر خانه جشنواره (امور فرهنگی موسسه آموزش عالی کوشیار ) ارائه نمایند .

هیات داوران :

حسن جوری : رنگ پدیده ای قابل تحسین است . هیچگاه نمی توان دنیا را خالی از رنگ تصور کرد . حضور رنگ در عکس دائمی و همیشگی است و نمی توان آن را انکار کرد . حتی در یک عکس سیاه سفید نیز میتوان رنگ را حس کرد .

سامان رمضانپور : رنگ نشانه است ، عکاسی بهانه . رنگ میبینی که عکسش کنی ، عکس میگیری که نشان دهی ، نشان میدهی که حرفی زده باشی ! ببین ، بگیر و بگو ... . این بهانه و اینهمه نشانه . عکس تو آیینه کنج زاویه ناپیدای درون توست .

گاه شمار :

آخرین مهلت ارسال آثار : 4 دی ماه 1394