۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

زمانبندی حذف و اضافه دانشجویان (مقطع کارشناسی ارشد) نیمسال ۹۹۲

حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 1400- 1399 (مقطع کارشناسی ارشد) در ایام مشخص شده از ساعت 8 بامداد الی 24  همان روز از طریق وب سایت انجام می گیرد.

خواهشمند است به نکات زیر توجه فرمایید.

1. رعایت پیشنیاز و همنیاز دروس بر عهده شخص دانشجو می باشد .
2.  بنا به مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی گذراندن درس "روش تحقیق پیشرفته"به عنوان درس جبرانی برای کلیه دانشجویان الزامی می باشد و نمره درس مربوطه در معدل نیمسال و معدل کل بی تاثیر است .
3. گذراندن دروس جبرانی که توسط مدیرگروه تعیین شده است، برای دانشجویان غیرمرتبط الزامی است.
4. انتخاب واحد می بایست بر اساس چارت رشته هر دانشجو انتخاب گردد .
5. در زمان انتخاب درس به نوع درس ، تعداد واحد و عنوان درس توجه نمایید که       می بایست کاملا با چارت رشته یکسان باشد .
6. چارت هر رشته بر اساس سال ورود دانشجو کنترل گردد (برخی از رشته ها بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری بازنگری شده و چارت جدید در سامانه بارگذاری گردیده است)
7. دانشجویان باید حداقل 8 واحد در یک نیمسال انتخاب نمایند.
8. چنانچه معدل نیمسال دانشجو کمتر از 14 باشد ، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی می شود و در نیمسال بعد مجاز به انتخاب حداکثر 12 واحد درسی می باشد .
9. نمرات دروس جبرانی در معدل نیمسال و معدل کل بی تاثیر است .
10. آندسته از دانشجویانی که دو نیمسال مشروط شده اند ، در صورتی که قصد ادامه تحصیل دارند ، در اسرع وقت جهت تکمیل مدارک کمیسیون موارد خاص به واحد تحصیلات تکمیلی مراجعه نمایند
11. آندسته از دانشجویان گرامی که تا پایان ترم چهارم موفق به گذراندن واحدهای درسی و یا دفاع از پایان نامه نشده اند جهت تمدید سنوات به واحد تحصیلات تکمیلی مؤسسه مراجعه نمایند.

جدول زمان بندی حذف و اضافه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال 992
سال تحصیلی ورود روز و تاریخ
دانشجویان ورودی 1399-1398 و ماقبل از آن (ورودی 982 ,981 و ماقبل آن نوبت اول شنبه (99/12/23)
ساعت 08 الی 24