۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين

فراخوان تشکیل کانون دانشجویی همیاران سلامت روان

بهترین شما سودمند ترین شما برای مردم است.                 امام حسین(ع)
فراخوان تشکیل کانون دانشجویی همیاران سلامت روان
مرکز مشاوره موسسه آموزش عالی کوشیار با ياري خداوند متعال و مشارکت شما دانشجويان گرانقدر درصدد تشکيل «کانون دانشجويي همياران سلامت روان » مي باشد.
از دانشجويان علاقمند به روانشناسی ومشاوره، سلامت روان، نوع دوستی و... که  اشتیاق ایجاد فضای رشد و بالندگی همه جانبه و رفع موانع و مشکلات  فردی و اجتماعی برای دانشجویان رادارند، دعوت مي شود با مراجعه حضوري به مرکز مشاوره (سرکار خانم استاد.یحیایی) نسبت به تکميل فرم ثبت نام اقدام نمايند.
مدارک لازم : فتوکپی کارت دانشجویی
معرفی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان
از اقدامات جدید دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، راه‌اندازی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان درکلیه دانشگاه های کشور است.
"کانون دانشجویی همیاران سلامت روان" یک بازوی مشورتی و اجرایی با رویکرد نهضت داوطلبی است که از طریق آن، سیستم پیشگیری توسط دانشجویان اجرا می‌شود. دانشجویان فعال در این زمینه آموزش می‌بینند تا بتوانند به عنوان مشاور همسال برخی از مسایل دانشجویان را در محیط خوابگاه و دانشگاه برطرف کنند. این کانون با هدف گسترش فرهنگ سلامت روان، پیشگیری و ارتقا تشکیل شده است.
فعالیت این کانون مشابه سایزکانون های دانشجویی عام المنفعه است ولیکن موسسه مزایایی به اعضا اعطا می کند.

اهداف کانون دانشجویی همیاران سلامت روان
-         ارتقای سلامت روان اجتماعی
-         تلاش درجهت ایجادفضایی درجهت مشارکت دانشجویان درخصوص تصمیم گیری برای حل مسائل
-         توانمندسازی دانشجویان مناسب با شرایط زندگی امروزی؛ افزایش مهارت های فردی وگروهی