۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

فراخوان طراحی پوستر نهمین جشنواره ملی حرکت

جشنواره ملی حرکت به منظور گردهمایی و رقابت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور هر ساله توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود. این اداره کل در نظر دارد پوستر نهمین دوره این جشنواره را از طریق اعلام فراخوان به دانشگاه های سراسر کشور انتخاب نماید. طرح های ارسالی پس از دریافت مورد ارزیابی قرار گرفته و به ترتیب زیر عمل خواهد شد.

- جایزه طرح برگزیده: ده میلیون ریال
- جایزه طرح شایسته تقدیر: سه میلیون ریال (حداکثر3 طرح)

خلاقیت در طراحی پوستر و تناسب اجزا پوستر با جشنواره ملی حرکت و انجمن های علمی دانشجویی مورد تاکید است.
طرح های پیشنهادی به آدرس info@harekatfest.ir و یا کانال انجمن های علمی دانشجویی در تلگرام به آدرس telegram.me/ssamsrt ارسال شود.

آخرین مهلت ارائه طرح: یکم خرداد 1395

با مراجعه به کانال رسمی انجمن های علمی دانشجویی در تلگرام می توانید فایل ها و لوگوهای مورد نظر برای طراحی را دریافت نمایید.