۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت

فرایند جدید دریافت تاییدیه تحصیلی

پیرو بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص الکترونیکی شدن صدور دانشنامه های دانش آموختگان در قالب سامانه یکپارچه سازمان امور دانشجویان (سجاد) به استحضار می رساند، از فروردین ماه سال 1402 به بعد تمام دانش آموختگان جدید قبل از اینکه وارد مراحل تسویه حساب شوند و همچنین دانش آموختگانی که دانشنامه قدیمی و فاقد کدصحت دارند، موظف هستند از طریق پورتال https://portal.saorg.ir نسبت به ثبت نام در سامانه سجاد و دریافت تاییدیه تحصیلی به همراه کدصحت اقدام نمایند.

نکته : جهت آغاز فرایند دریافت تاییدیه تحصیلی پس از ورود به سامانه از طریق منوی خدمات، زیر منوی اداره دانش آموختگان گزینه دریافت تاییدیه تحصیلی را انتخاب نمایید.